Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd ble bygget i 2002 og ligger i Bowang Special Economical Zone, Anhui-provinsen.

Det var registrert 0,21 milliarder RMB, okkuperer 120 000 000 kvadratmeter med mer enn 400 ansatte og er sammensatt av høyt utdannede og kvalifiserte maskinoperatører og monteringsteknikere støttet av stab av erfarne ingeniører og designere, og gjør det til en av de største produsentene av metallplater. produsere maskiner i Kina.

Vi er dedikert til FoU og produksjon av middels eller høyt nivå prosesseringsutstyr og presselinjer for arkstansemaskin, hydraulisk giljotinskjær, kantpressebøyemaskin og fiberlaserskjæremaskin av metallplater. Zhongrui er ikke bare AAA-nivå kontrakter og holder løftet i bedrifter, men passerer også ISO9001-sertifisering og CE-sertifisering.

Med år med utvikling og akkumulering fortsatte vi å styrke forskning og utvikling av nye produkter, introdusere cnc-teknologien som kommer fra Italia og Tyskland. CNC kantpresse, CNC fiber laserskjæremaskin som vi produserte har oppnådd en ekte følelse av CNC automatisk kontroll og forbedret produktiviteten betraktelig.

For å kontrollere kvaliteten strengt og for å sikre kundenes tilfredshet, oppnådde selskapet et produkt med streng kontroll fra design, produksjonsprosess, inspeksjon til hele maskinens levering, installasjon og service.

Zhongrui vil fortsette å være initiativrik i bedriftens ånd av "kreditt, samarbeid, pragmatisme og innovasjon og håper å gjøre fremskritt sammen og i fellesskap skape glans med venner fra alle kretser.

hvorfor velge oss

Mer enn 20 år Mer enn 20 år
Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd ble bygget i 2002.
Maskinsertifikat av høy kvalitet Maskinsertifikat av høy kvalitet
AAA-nivå kontrakter og holde løftet i bedrifter, har bestått ISO9001 kvalitetsstyringssystem sertifisering, CE europeisk standard, FDA-lisens for eksportprodukter, eksport til Europa obligatorisk CE-sertifisering, produktene eksporteres til rett til seg selv.
Teknisk team Teknisk team
Med mer enn 400 ansatte, inkludert mellom og senior teknisk stab utgjorde 60%. Den er sammensatt av høyt utdannede og kvalifiserte maskinoperatører og monteringsteknikere støttet av stab av erfarne ingeniører og designere, og ansetter også eksperter i mange år som produksjonsteknisk rådgiver.
FoU-team FoU-team
Har for tiden 20 autoriserte patenter, inkludert 3 oppfinnelsespatenter.

Tilbakemelding fra kunder

Utstilling

Utstilling