Hos RAYMAX er vårt endelige mål å tilby kvalitetsservice og støtte som kundene våre fortjener. Vårt dedikerte servicepersonell og forhandlernettverk har et uslåelig forhold mellom tekniker og maskin for å sikre en rettidig respons.

RAYMAX ble grunnlagt i 2002, den første platebearbeidingsmaskinprodusenten i Kina.

Den første produksjonen av RAYMAX var en manuell arkskjæremaskin. I dag tilbyr RAYMAX stolt et bredt spekter av produkter innen platebearbeidingsindustrien.

RAYMAX med sin 2000 årlige maskinproduksjonskapasitet, i sitt 120 000 000 kvadratmeter store område, er verdens største platebearbeidende maskinprodusent.

Service

RAYMAX jobber og investerer kontinuerlig i sine ansatte og produksjon for å oppnå bedre suksess, bedre teknologi og et bedre miljø med sine 450 ansatte. Selskapet har som mål å være effektive på sine kunders fremtidige forbedringer og å dele store ideer ved å tilby de nyeste teknologiene under de mest konkurransedyktige omstendighetene og forutsi deres fremtidige behov.

RAYMAX er et merkenavn i verdensklasse som serverer verdensteknologien til sine kunder i 92 land og vokser sammen med dem.