Den innovative fordelen

Hos RAYMAX er vi stolte av vår evne til innovasjon. Vi skaper nye teknologier, forbedrer produksjonsprosesser og introduserer aldri før-sett produkter på markedet. Teamet vårt er i stand til å forbedre den generelle ytelsen, samtidig som de forblir slanke og effektive. Dette er grunnene til at vi er ledende i vår bransje.

Selv om det er viktig for oss å fortsette å presse bransjen som helhet fremover, forblir kundene våre førsteprioritet. For å sikre at kundene våre er helt fornøyde, tilbyr vi kun produkter av høyeste kvalitet og et dedikert støttepersonell.

Produksjonsprosess

Kundestøtte er viktig

Kundene våre fortjener det beste, og det er grunnen til at RAYMAXs støttepersonell er dedikert til å sørge for at du alltid er fornøyd, enten du er en kollega som jobber med oss eller en sluttbruker av produktene våre. Og med et høyt tekniker-til-maskin-forhold kan kundene våre være sikre på å få raskt svar fra vårt kundeserviceteam.

Selv om en rask responstid er viktig, er det som virkelig får støttepersonalet til å skille seg ut deres kunnskap og forståelse av produktene våre. Når du tar kontakt med oss om et problem du står overfor, vil du motta et utdannet svar fra en representant for støttepersonell som bryr seg om RAYMAX og hvordan kundene blir behandlet.

Vårt produktutvalg

RAYMAX fokuserer på fire primære produktklasser: kantpresser, hydrauliske sakser, laserskjæremaskiner og stansepresser. Produktene vi tilbyr innenfor hver av disse klassene er på topp sammenlignet med resten av bransjen. Kvaliteten vår er et resultat av sterke materialer, gjennomtenkt design og intuitive kontroller, sammen med tilleggsalternativer og tillegg som kan brukes til å modifisere maskiner for å passe dine behov.

Sertifikat