Om maskinprisen kan være mer rabatt?
1. RAYMAX leverer alltid maskin av høy kvalitet, som vi vet, oversjøisk marked er viktigere og vanskeligere enn hjemmemarkedet på grunn av kommunikasjonstid som koster etter salg, så alltid har maskinen vår nok kvalitetsstandard til å sikre at maskinen kan fungere mer enn reell garantiperiode. På denne måten vil vi spare mye og tenke på forhånd for oppdragsgiverne.

2. Faktisk tenker RAYMAX også på prisnivået vårt, vi er sikre på å gi kvalitet=pris og pris=kvalitet, matchet pris og akseptabelt for kundene og holdbart for maskinene våre. Vi ønsker velkommen til å forhandle med oss og få en god tilfredsstillelse.

Kan jeg sende prøver for å teste? Har du prøveavgift eller ikke
Ja, hvis du kunne sende oss prøver, vil det være bedre. For testing må vi tilpasse produktene dine,
slik at formene koster på din konto, selvfølgelig tilhører formene deg.
Betalingsbetingelser?
T/T, L/C, Western Union, Paypal, Alibaba sikker betaling ect.
Kan vi være din agent?
hjertelig velkommen, vi ser etter global agent. Vi vil hjelpe agent med å forbedre markedet og levere all service som maskintekniske problemer eller andre ettersalgsproblemer, i mellomtiden kan du få stor rabatt og provisjon.
Kan vi få noen fordeler hvis du introduserer en ny kunde?
Ja, selvfølgelig, noen gaver vil du få, og provisjonen for det nye kundebeløpet.
Hva med dokumentene etter forsendelse?
Etter forsendelse vil vi sende alle originale dokumenter til deg av DHL, inkludert pakkeliste, kommersiell faktura, B/L og andre sertifikater som kreves av kundene.
Ordner dere forsendelse av maskiner?
Ja, for FOB- eller CIF-pris, vil vi ordne forsendelse for deg. For EXW-pris må kundene ordne forsendelse av seg selv eller deres agenter.
Hvor lang er leveringstiden?
For standardmaskin vil det være 15 virkedager; For ikke-standard maskin og tilpassede maskiner i henhold til kundens spesifikke krav, vil det være 30 dager
Kan du arrangere tretti parters inspeksjoner før forsendelse
Inspeksjon før forsendelse: Leverandørens inspeksjon før forsendelse er endelig; inspeksjon før forsendelse av tredjepart på kjøpers kostnader.
Tester du alle varene dine før levering?
A Ja, vi har 72 timers testing før levering og sender testvideoen eller bildet til kunden for referanse
Hva er vilkårene dine for pakking?
Pakking: eksportverdig pakke egnet for containertransport.
Trekasse, jernpall, plastfilm ect.
Under frakt, hvis det er skade på produktene, hvordan får du erstatning?
For det første bør vi undersøke årsaken til skaden. Samtidig vil vi kreve forsikringen selv eller bistå kjøper.

For det andre sender vi erstatningen til kjøperen. Den ansvarlige personen for ovennevnte skade vil ta ansvar for kostnadene for erstatningen.

Er ingeniør tilgjengelig for å yte tjenester i utlandet?
Ja, vi vil tilby gratis installasjon og igangkjøring, også gratis opplæring.
Hvordan kan vi gi deg effektive tjenester (metallbehandlingsløsning):

Det er tre trinn som følger:

1. Samle dine krav basert på din virkelige arbeidssituasjon.

2. Analyser informasjonen din og gi tilbakemelding.

3. Tilby alternativer basert på dine spesifikke behov. For eksempel reg. standard produkter, vi kan tilby profesjonelle anbefalinger; reg. ikke-standard produkter, vi kan tilby profesjonell design.

Hvordan kan jeg velge de best egnede maskinene?
Fortell meg spesifikasjonene dine, vi kan velge den beste modellen for deg, eller du kan velge den nøyaktige modellen. Du kan også sende oss produkttegningen, vi vil velge de mest passende maskinene for deg.
Hva er din garantiperiode?
Kvalitetsgarantiperioden for RAYMAX-produktet er 24 måneder fra ombord dagen på B/L. I løpet av garantiperioden vil vi levere reservedeler uten kostnad i tilfelle kvalitetsavvik forårsaket av oss. Hvis funksjonsfeilene er forårsaket av brukerens ukorrekte operasjoner, vil vi gi kundene reservedeler til kostpris.
Hva med din produksjon i Kina?
RAYMAX ligger i Maanshan City, Bowang by Anhui-provinsen, som er det ledende området i Kina og også i hele verden som sentrum for metallplateløsningsmaskiner. Vi har jobbet rundt 18 år på dette området og har totalt rundt 300 ansatte. Rik erfaring på dette feltet med profesjonell teknisk støtte og orientert service.
Hva med kvaliteten på maskinen din? Vi er bekymret for kvaliteten.
RAYMAX er et modent merke i KINA, fabrikken ble bygget i 2002, gjennom vår 18 års forskning innen teknologi, har designen vår inkludert struktur og detaljert sikkerhet og presisjon forbedret seg betraktelig, og kan matche alle CE-standarder og strengere standarder. Våre maskindistributører over hele verden til rundt 50 land hvor det er metallplateindustri, det er strålende maskiner. Og der det er våre maskiner, er det godt omdømme og terminal brukertilfredshet